תשקורת
- Mikhael
- Site Admin
- Контактная информация:
- Mikhael
- Site Admin
- Контактная информация:
- Mikhael
- Site Admin
- Контактная информация:
בכל העולם המערבי התשקורת בוגדנית ברובה
וילדרס, מנהיג הימין בהולנד המוביל בסקרים לקראת הבחירות הקרבות, בהתקפה על המדיה המרכזית, בעקבות טראמפ, וסילוף דבריו בקשר למרוקאים
וילדרס, מנהיג הימין בהולנד המוביל בסקרים לקראת הבחירות הקרבות, בהתקפה על המדיה המרכזית, בעקבות טראמפ, וסילוף דבריו בקשר למרוקאים
- Mikhael
- Site Admin
- Контактная информация:
- Mikhael
- Site Admin
- Контактная информация:
- Mikhael
- Site Admin
- Контактная информация:
בגלל שהכותב הוא איש שמאל בתחום המדיני הוא כמובן לא חושב כך, אבל בעיניי האנשים שעובדים בכלי התקשורת ובמשך שנים עוסקים בשטיפת מוח שמאלנית בוגדנית הם פושעים, הם הגורם העיקרי לכך שאנשי הימין האמיתי לא מגיעים לשלטון ואפילו לא עוברים את אחוז החסימה, הם בין האשמים העיקריים בכך שהמצב בארץ הולך ומחמיר עם השנים: גם בתחום הדמוגרפי, גם בכפיית ערכים "אוניברסליים", גם בסתימת פיות והשחרת אלה שלא מתיישרים עם האג'נדה השמאלנית. לכן זה כמובן נכון באופן כללי שמעסיק לא חייב לדאוג לעבודה חדשה לעובדיו לשעבר, אבל במקרה של הפושעים האלה אני גם רוצה שהם ייפגעו כמה שיותר - מגיע להם לסבול. ומגיע לנו להשתחרר מהשפעתם ההרסנית.
- Mikhael
- Site Admin
- Контактная информация:
https://www.facebook.com/SvetlovaKsenia ... =3&theater
יוזמת של הקמת השדולה לחופש הביטוי בכנסת כבר לא מסתפקת ברדיפה וסתימת פיות לאנשי ימין, עכשיו היא רוצה להכתיב גם לשמאלנים מה להגיד, על מה לשאול ואיך להתבדח.
יוזמת של הקמת השדולה לחופש הביטוי בכנסת כבר לא מסתפקת ברדיפה וסתימת פיות לאנשי ימין, עכשיו היא רוצה להכתיב גם לשמאלנים מה להגיד, על מה לשאול ואיך להתבדח.
- Mikhael
- Site Admin
- Контактная информация:
הממשלה השמאלנית הארורה שוב רימתה את כולם: כל הבוגדים השמאלנים מהתשקורת ימשיכו בעבודתם ההרסנית על חשבון הציבור.
"כל 260 עובדי התוכן בחטיבת החדשות של תאגיד "כאן" יישארו בתפקידם הנוכחי ויעברו לתאגיד החדשות שיוקם. על המנהל הזמני ייאסר לפטר אותם או לבצע שינוי ארגוני כלשהו בתחום החדשות. במקביל, יגדל מספר עובדי רשות השידור שיתקבלו – לתאגיד החדשות או לתאגיד "כאן" עצמו."
"כל 260 עובדי התוכן בחטיבת החדשות של תאגיד "כאן" יישארו בתפקידם הנוכחי ויעברו לתאגיד החדשות שיוקם. על המנהל הזמני ייאסר לפטר אותם או לבצע שינוי ארגוני כלשהו בתחום החדשות. במקביל, יגדל מספר עובדי רשות השידור שיתקבלו – לתאגיד החדשות או לתאגיד "כאן" עצמו."
- Mikhael
- Site Admin
- Контактная информация:
- Mikhael
- Site Admin
- Контактная информация:
הדתיים הלאומיים מסוכנים. מסוכנים יותר מהחיזבאללה, יותר מנהגים דורסים וילדות עם מספריים. את הערבים אפשר להרוג, אותם לא. מה הם רוצים? להשתלט על המדינה ולנקות אותה מערבים.
חבל שהוא טועה.
ולא, אני לא נגד המאמר כמו כולם עכשיו. אני נגד המצב כאשר רק לצד אחד מותר לכתוב מאמרים כאלה והצד שכנגד לא יכול להוציא מילה בלי לעבור על איזה חוק נגד "גזענות" או "הסתה".
חבל שהוא טועה.
ולא, אני לא נגד המאמר כמו כולם עכשיו. אני נגד המצב כאשר רק לצד אחד מותר לכתוב מאמרים כאלה והצד שכנגד לא יכול להוציא מילה בלי לעבור על איזה חוק נגד "גזענות" או "הסתה".